Joulu-Näyttö

Estimated read time 1 min read

Näyttömme keskittyi audiovisuaaliseen tuotantoon. ryhmäni teemana oli uudenvuoden toivotus suunnattuna nuorille. Ryhmääni kuului minun lisäkseni Iida, Nea, Henni, Ville ja Elisa. Minä olin rekvisiitassa, kaluston varaaja, näyttelijänä, kuvaajana, graafisena suunnittelijana ja lavastajana. Iida oli graafisen suunnittelija, näyttelijä, valaisia, lavastaja ja assistentti. Nea oli käsikirjoittaja, assistentti, kuvaaja, lavastaja ja näyttelijä, Henni graafinen suunnittelu. Ville oli ohjaaja Äänittäjä, leikkaaja ja näyttelijä. Elisa oli näyttelijä, tuottaja, äänittäjä.

varasin kaluston Rentlestä, Suunnittelin uutislogon Illustratorissa. kuvauspäivän siirron vuoksi peruin varauksen ja tein uuden varauksen uusille kuvaus päiville. kävin Prismassa ostamassa nakkeja ja juhlahattuja kuvauksia varten. kuvasin ensimmäisenä kuvaus päivänä ja toisena kuvaus päivänä näyttelin.

onnistuimme idean toteuttamisessa, mutta mikkien kanssa meillä oli ongelmia. seuraavalla kerralla kun kuvataan ulkona, otan vilttejä mukaan.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours